MountainbikeReviews.nl

MountainbikeReviews.nl

Passie voor biken.

Mountainbike Reviews, voor u biken we en testen producten.

Stormschade-tocht

TripsPosted by Patrick Fri, January 19, 2018 16:59
Vrijdag 19 jan.
A Fatbike Adventure
Rondje Maarheeze,
29 km. & 44 hoogtemeters

Een flinke verkoudheid, griep en een kapotte centrale verwarming maken het er niet altijd makkelijk op om op even snel op de fiets te springen. Maar we hebben gelukkig niet helemaal stil gezeten en het programma Zwift zorgt ervoor dat er toch nog getraind wordt. Anders is de opgebouwde conditie als sneeuw voor de zon verdwenen.
Van sneeuw is weinig sprake en na de storm van gisteren ben ik nieuwsgierig geworden naar de staat van de bossen.
Uiteraard moet het nieuwe winterhok getest worden. De Cube frames waren weer in de aanbieding bij een webshop en er lagen nog een aantal onderdelen te wachten op een project.
Dus kleding aan en gaan. In Dorplein valt al gelijk de eerste schade op en de tocht heeft zo nu en dan meer weg van veldrijden dan mountainbiken met het klimmen over de omgewaaide bomen. Maar het zonnetje schijnt lekker en het is weer even geleden dat de lucht zo blauw was tijdens het fietsen.

Tijdens het biken over de singletracks van de Geuzendijk is het tijd om de zelfontspanner van de nieuwe camera te testen. Jep, de lady of the house heeft me verwend met een nieuwe Olympus Tough. Helaas geen klapscherm maar wel scherpere foto's.
In Maarheeze houdt ik de bossen voor gezien en besluit om via de Randweg terug naar huis te biken. Tijd om nog een paar onderdelen te bestellen want de Cube heeft geen zin om lekker op het middenblad te blijven zitten. Toch gare voorbladen dus. Ach, het houdt je van de straat

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.