MountainbikeReviews.nl

MountainbikeReviews.nl

Passie voor biken.

Mountainbike Reviews, voor u biken we en testen producten.

Nacht rit Leopoldsburg

ToertochtenPosted by Patrick Fri, September 08, 2017 13:51
Donderdag 07 sept.
A Fatbike Adventure
Nacht Tourtocht Leopoldsburg, Belgiƫ
35 km. & 123 hoogtemeters

Het werd weer eens tijd om de camera onder het stof uit te halen. En het wordt ook hoog tijd om de tochten te plaatsen. Er zijn er ondertussen alweer heel wat gereden maar de motivatie om tijdens het mooie weer de tochten te beschrijven kan wel eens laag zijn. Maar nu de dagen weer druilerig worden is daar weer wat meer tijd voor.

Afgelopen nacht zaten we in de bossen van Leopoldsburg. Een mooie nachtrit over het militair domein. De start was op Kwartier Antwerpen in het Kamp van Beverlo.
Super veel singletracks met heel wat kruipdoor/sluipdoor paadjes. Ondanks dat ik maar een kwartiertje later vertrok dan vorig jaar was het al per direct donker. Geen ondergaande zon en maanlicht te bekennen. Wel jammer want de ondergaande zon gaf vorig jaar een schitterende sfeer over de heidevelden.

Klik hieronder het POV filmpje te bekijken.Zoals je hebt kunnen zien was de tocht een stuk rustiger dan vorig jaar. Waarschijnlijk zijn bijna alle bikers stipt half negen vertrokken. Op zich jammer want al die gezellige lichtjes in de bossen geeft een leuk sfeerbeeld op de camera.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.