MountainbikeReviews.nl

MountainbikeReviews.nl

Passie voor biken.

Mountainbike Reviews, voor u biken we en testen producten.

Nachtrit Best

TripsPosted by Patrick Sat, March 24, 2018 11:01
Woensdag 21 feb.
A Fatbike Adventure
Nachtrit Best,
15 km. & 55 hoogtemeters

In plaats van doordeweeks in de avonduren op de spinningfiets te zittenen mijn rondje in de wereld van Zwift te draaien lees ik op de groepsapp dat de jongens vanavond een rondje Best willen gaan doen. Hier heb ik wel oren naar en gewapend met lampjes en 100 lagen kleding zak ik af naar Best. Tommy, Ronny en Dennis staan al op me te wachten en al snel zitten we op de fiets.
De storm van vorige maand heeft een flinke ravage aangericht op de vaste route maar de vrijwilligers van de route hebben flink gewerkt om alles weer in orde te krijgen. Dat is goed gelukt want we kunnen overal lekker doorrollen. Dennis heeft zoals gewoonlijk haas gegeten en schiet er vandoor als de brandweer. We moeten flink ons best doen om hem bij te houden maar laten hem maar gaan ook. Lekker draaiend en kerend gaat de route verder. De grond is droog en al snel komen we weer terug bij de parkeerplaats.
We besluiten dat het een mooie tijd is voor koffie en al snel komen de brandertjes, percolators en thermosflessen tevoorschijn. De koffie is op en de temperatuur is alweer gezakt tot onder het vriespunt. Met de kachel op standje hoog rijdt ik na een geslaagde avond weer terug naar huis.

  • Comments(0)//www.mtbvakantie.com/#post89