MountainbikeReviews.nl

MountainbikeReviews.nl

Passie voor biken.

Mountainbike Reviews, voor u biken we en testen producten.

Op pad met de SKS Tool Wrap

ReviewsPosted by Patrick Fri, April 21, 2017 22:19
Onder het kopje materiaalpech hoort natuurlijk ook het meenemen van je gereedschap. De meeste bikers nemen het mee in de rugzak. Maar wat als je even geen zin hebt om deze mee te nemen?Daarom namen we tijdens een paar ritten de SKS Tool Wrap mee.
Heel simpel gezegd gewoon een stevig stuk canvas met vakjes waar je het gereedschap in rolt. De rol heeft in uitgestreken toestand een oppervlakte van 22 x 26 cm en weegt 120 gram. In de rol bevinden zich zes neopreen vakjes voor onder andere je multitool, fietspomp, bandenlichters, CO2 patroon, plakset en diverse andere gereedschapjes die je er in kwijt kunt.Aan de overkant zitten vier vakken waarvan één met een ritsje. Deze kun je gebruiken voor je huis-/autosleutels of kleingeld voor een bak koffie.
Aan de rechterkant zit een vakje welke afsluitbaar is met klittenband. Een prima plaats om een paar powerlinkjes in te stoppen.

De Tool Wrap laat zich snel monteren op het frame of aan de voorzijde van je stuur als daar plaats voor is. Het monteren gebeurd door een lint door twee ogen te rijgen. Je trekt als laatste het lint aan en de ogen vallen in elkaar zodat de Wrap op zijn plaats blijft. Kwestie van een minuutje werk dus. Ik heb de Wrap grotendeels onder het frame gehangen en deze is ondanks het stuiteren van de rigid bike geen cm van plaats geschoven. Let bij nieuwe frames wel even op de lak als je de Tool Wrap monteert. Je wilt namelijk geen rare vlekken krijgen als je de lintjes niet strak genoeg aantrekt.Nu is de Tool Wrap in mijn ogen niet alleen geschikt om aan je frame te hangen. Maar ook prima om gewoon in je rugzak te stoppen. Zo heb je in één oogopslag al je gereedschap in zicht en hoef je niet meer al de kleine vakjes van je rugzak door te spitten op zoek naar het "waar had ik dat ding ook alweer weer gelaten" linkje of tooltje.

Het geluid van de Wrap verraste me onderweg. Je hoort het namelijk niet. Alles zit netjes ingesnoerd in het neopreen en na het stevig aantrekken van de lintjes rammelt er niets meer.

De adviesprijs bedraagt € 9,99

Voor meer informatie klik je op:
http://www.sks-germany.com/nl/producten/tool-wrap/  • Comments(0)//www.mtbvakantie.com/#post28