MountainbikeReviews.nl

MountainbikeReviews.nl

Passie voor biken.

Mountainbike Reviews, voor u biken we en testen producten.

Eerste indruk: "Gripgrab Rebel"

NieuwsPosted by Patrick Thu, April 13, 2017 11:29

Vorige week kregen we de nieuwe Gripgrab Rebel handschoenen binnen. Er zijn in de nieuwe collectie weer een aantal dingen veranderd. Op een ding na, de grip. Die is met de nieuwe versies alleen maar verbeterd.
De Rebel is ontworpen voor downhill, freestyle action, bmx en gewoon lekker spelen op de bike. De handschoenen zijn ontwikkeld om grip te creeeren en dat doen ze dan ook prima. Er zit dan ook geen padding onder je handen en zo krijg je een directer gevoel met het stuur.

De handschoenen zien er stevig uit. Geen open meshe aan de bovenkant maar een stevig stof aan de bovenkant. Gemaakt om flink wat misbruik te doorstaan tijdens het springen over drops en jumps.
Door middel van een klitteband kun je de handschoen strakker om de pols trekken.
Een badstof stukje zorgt dat je wat zweet van je gezicht kunt vegen na een paar spannende situaties. De siliconen teksten op de vingertoppen zorgen voor grip op de rem- en schakelhendels.

Wat dit jaar wel verdwenen is in diverse handschoenen van Gripgrab zijn de magneetjes bij de polsen. Op zich wel jammer want ik gebruikte ze altijd om de handschoen even snel op te hangen aan diverse stalen objecten.

De maatvoering is prima zoals je van Gripgrab gewend bent. Ik heb aardig grote handen en de maat XXL zit prima.
Voor bikers die graag zonder handschoenen biken zou ik toch een paar Rebels of Verticals aanraden. Je komt er vaak achter dat je ineens meer grip hebt dan met bezwete gladde handen.

De adviesprijs bedraagt € 29,99
De Rebel is verkrijgbaar in twee kleuren, camouflage grijs/zwart en camouflage energiedrank/blauw.


Voor meer informatie klik je op:
http://www.gripgrab.com/nl/product/rebel  • Comments(0)//www.mtbvakantie.com/#post26